Kirje asiakkaalleni

ikoni-lajinamieli

Johtaja, olet paljon vartijana.

Moni asia toteutuu sinun ansiostasi. Moni jää toteutumatta sinun vuoksesi.

Tunteista riittämättömyys lienee tutuin. Okei, joskus turhautuminen menee edelle.

Lupaan auttaa sinua matkallasi kohti vaikuttavampaa johtamista. Se vaatii sinulta luottamusta minuun. Sillä kaikki asiat, joiden parissa työskentelemme, eivät tunnu mukavilta. Siitä huolimatta lupaan, että myös nauramme yhdessä.

Lupaan, että yhteistyömme myötä olet kasvanut johtajuudessasi seuraavalle tasolle. Mutta en voi luvata, etteikö se välillä tuntuisi epämukavalta. Siksi sinun on luotettava minuun.

Autan sinua, jotta voit onnistua tavoitteissasi. Jotta voit kokea tyytyväisyyttä omaan tekemiseesi. Jotta voit paremmin.

Johtajana kasvaminen tarkoittaa aina ihmisenä kasvua. Muuta tietä ei ole. Välillä se tarkoittaa peiliin katsomista juuri niissä asioissa missä ei haluaisi. Mutta lupaan sinulle, että mistään et tule löytämään yhtä lempeää peiliä kuin mitä voin sinulle olla.

Lupaan, että en koskaan moiti sinua. Tiedäthän, että minäkin olen tuntenut riittämättömyyttä, häpeää ja turhautumista.  Lupaan etsiä kanssasi onnistumisia ja valonsäteitä sieltäkin mistä et niitä aina yksin löytäisi.

Tulet saamaan palautetta käyttäytymisestäsi johtajana. Sen se kasvu vaatii. Rakentavasti ja juuri niin paljon kuin olet valmis vastaanottamaan.

Etenemme sinun tahtiisi.

Autan sinua etenemään määrätietoisesti kohti tavoitteitasi, riippumatta siitä miltä se tuntuu. Sellaista on olla tunnetaitava ja toimeenpanon taidolla varustettu johtaja.

Mirjami Kirjonen